Arany Ariella kapta a Gulácsy Irén díjat 2013-ban

A 15. Országos Kossuth Lajos Szónokversenyt és Retorikai Konferenciát 2013. november 8-án és 9-én rendezték meg az ELTE Bölcsészettudományi Karának tanácstermében. Az idei verseny legjobb női szónokának Arany Ariella, a PPKE master-képzés első éves, kommunikáció szakos hallgatója bizonyult.

2013-ban határon innen és túl 46 szónok indult a Országos Kossuth Lajos Szónokversenyen. Az első napon a kötelező beszédeket hallgatta meg a zsűri. A hatperces, előre elkészített beszéd témája: – Hálózatok rabságában élünk? Motto:”Az egész világ egy linkgyűjtemény, / az emberek, a tárgyak benne linkek” (Varró Dániel).

Arany Ariella az Arany Búzaszem díjátadó ünnepségen

A második napon háromperces rögtönzés volt a feladat. A versenyzők csoportokban dolgozva, két-két téma közül választhattak, ami mellett, vagy ellen érvelniük kellett. Ariella csoportja a “Bezárt a bánya. Hol dolgozzon a hét törpe? A nemtudás fájának is lehet gyümölcse” témát választotta.

Arany Ariella, Gulácsy Irén díjas szónok és Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége Gulácsy Irén-emlékplakettjét és oklevelét a legjobb női szónok, Arany Ariella, a PPKE master-képzés első éves, kommunikáció szakos hallgatója. A díjat – a Domonkos Béla szobrászművész által készített bronzplakettet, amely Gulácsy Irént ábrázolja – Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke adta át.

Fotók: Zentai Rita

A bejegyzés kategóriája: Gulácsy Irén díj
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Arany Ariella kapta a Gulácsy Irén díjat 2013-ban bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Schabel Jozsefné hozzászólása:

    Gratulálunk,.Ez a lány nemcsak szép. de okos is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>