Adó 1%

Nagyobb siker a munkában…eredményesebb részvétel a közéletben…kiteljesedés a családban…a nők egészséges önbizalmának növelése…

Kik vagyunk és mire fogjuk fordítani adója 1%-át?

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége a lányoknak, asszonyoknak és civil szervezeteknek egy olyan együttműködése, amely a természetes női ideált képviselve elősegíti a nőknek a családban, a munkában és a közéletben való kiteljesítését. (Bemutatkozásunkat bővebben itt olvashatja)

Tapasztalja meg Ön is a női összetartozás erejét!

Esemény értesítő kérése itt:

Név:*
E-mail cím:*
Egyetértek az adatvédelmi irányelvekkel

A szerveztünk által megvalósított programok és projektek három fő területhez kötődnek, összhangban stratégiai alapelveinkkel:

  • a nők kiteljesítése a munkában, családban, közéletben,
  • a családok támogatása, a kiszolgáltatottak felkarolása,
  • a hagyományok megőrzése, a magyarság összekapcsolása

Adója 1%-t a következő célok elérésére szeretnénk felhasználni:

  • Fontosnak tartjuk a nők egészséges önbizalmának erősítését, hiszen a családban megtanuljuk kitűnően megszervezni az életet, konfliktusmegoldó készséget fejlesztünk ki, melyet aztán nagyszerűen kamatoztathatunk a munkaerőpiacon.
  • Arra törekszünk, hogy a női szempontok megjelenjenek a közgondolkodásban és erősödjön a nők közéleti szerepvállalása.
  • Budavári székházunk a közösségteremtés, hálózatépítés kiváló színhelye, ahol szakmai konferenciákat, kulturális eseményeket, előadóesteket rendezünk.
  • A Kárpát-medence nőszervezeteinek összefogására törekszünk, szoros együttműködésben az európai ernyőszervezetünkkel, a New Women For Europe-pal. Célunk, hogy tudjunk egymásról, és hitünket is felmutatva tegyük közkinccsé az elődeinktől örökölt értékeket.

További célok és programok olvashatóak a blogunkban >>

Személyijövedelemadó-bevallásában kérjük a következő adatokat adja meg:

A kedvezményezett adószáma:

1 8 2 4 1 5 8 7 – 1 – 4 1

A kedvezményezett neve: Magyar Asszonyok Érdekszövetsége 

Ha nem tudja, hogy hova kell beírni az adatokat, segítünk! Kérjük, jelezze ezt a lap alján lévő vélemény-mezőben.

Közelgő eseményeink:

A nők közéletben való részvételére ugyanúgy szükség van mint a női értékek, az együttműködés, a párbeszéd, az odafigyelés, a meghallgatás fontosságának megjelenítésére és képviseletére. Egy nagyszerű rendezvénysorozaton – a Női Közéleti Akadémián – fogjuk kihangsúlyozni és megvitatni ennek fontosságát április–május-június hónapokban.

Tapasztalja meg Ön is a női összetartozás erejét a 2013. május 31 – június 1-2-án megrendezésre kerülő IX. Kárpát-medencei Asszonytalálkozón Egerben.

Idén is átadjuk az Arany Búzaszem díjakat egy olyan magyarországi és egy határon túli nőnek, asszonynak, akik – a mai világ önzésén felülemelkedve – példaadóan hoztak áldozatot a közösségért, a nemzetért.

Székházunkban folytatjuk előadássorozatunkat, melyet azzal a kettős céllal rendezzük már évek óta, hogy egyrészt az erősen megrendült magyar nemzeti tudatot és hitünket tovább erősítsük pozitív példák bemutatásával, másrészt a nők testi-lelki egészségének megóvásához kívánunk segítséget nyújtani.

Tapasztalja meg Ön is a női összetartozás erejét!

Esemény értesítő kérése itt:

Név:*
E-mail cím:*
Egyetértek az adatvédelmi irányelvekkel

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat és érdeklődik Asszonyszövetségünk iránt. Bővebb információkat a weblapunk további oldalain talál, illetve Facebook oldalunkon is sok érdekes és hasznos hírt teszünk közzé. Kövessen minket, tartozzon egy jó közösséghez!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>