MAGYAR ASSZONYOK ÉRDEKSZÖVETSÉGE

Rövidítve:
Asszonyszövetség

Székhely:
1011 Budapest, Hunyadi János u. 9. (Bejárat: Jégverem u. 7, a Fő utca irányából)

Adószám:
18241587-1-41

Honlap:
www.asszonyszovetseg.hu

asszonyszovetseg.iroda@gmail.com

Kapcsolat bejegyzéshez 4 hozzászólás

1. Alaksa Péterné Cs. Szabó Dóra hozzászólása:

Tisztelt Asszonyszövetség! Tisztelt Elnök Asszonyok!
    Keresek családtámogató adatbázist, ahol GYES-en lévő anyák férjei (vagy élettársai) kereshetnek hatékonyabban valódi bejelentett állást, jobb kereseti lehetőséget, hogy feleségeik, gyermekeik anyja otthon lehessen legalább gyermekeink 3 éves koráig és ne kelljen az asszonynak 4 órás állást vállalni, ami csak arra elég, hogy a gyermek mégis kiessen a családból, bölcsődébe vagy gyerekvigyázóhoz kerüljön, az anya zilált legyen, ne tudjon harmonikus otthont teremteni.. stb. Ez a munkáltatóknak is kedvező lehet.
    Emellett az anyák számára is jó lenne látni valódi bejelentett 4 órás állásokról szóló adatbázist, mert bizonyára vannak olyan anyák akiknek muszáj a gyermeket másra bízni és dolgozni. (lehet, hogy én is is ilyen anya leszek néhány hét múlva, de egyelőre mindent megteszek, hogy a férjemet ajánljam ahol csak lehet és gyermekünkkel maradhassak)
    Kérem, hogy ha tehetik hozzanak létre ilyen jellegű adatbázist. Ha erre nincsen emberük, aki ezt koordinálja, és ez a munka itthonról végezhető, én is szívesen vállalom, mert június 13-tól GYES-en leszek 2 éves kisfiúnkkal. Számlaképes vagyok.
    Várva szíves válaszukat,
    Üdvözlettel: Alaksa Péterné Cs. Szabó Dóra (30/233-56-03)

2. Balázsy Péter hozzászólása:

Egy Önöknél lévő rendezvény (Péter-Pál Könyvkiadó) meghívóján láttam a székhelyük címét: “I. Hunyadi u. 9.” Kerestem a térképen, de akkor már tudtam, hogy pontatlan. Ezért léptem a honlapjukra, de az sem tökéletes, mert: “Hunyadi János u. 9.” -ről tájékoztat, ugyan említi a Jéjverem utcát a honlap és ez segített az azonosításban, de igy is kevés, tehát a pontos címük: “Hunyadi János út 9.”
    Javasolom/kérem a honlapon a címük módosítását, mert az elérhetőségre lépve is kétféleképpen éktelenkedik a nagyvonalúság: a székhely megnevezésnél “Hunyadi János
    u. 9.”, az oldal alján, a jelkép mellett már csak “Hunyadi u. 9.” Gondolom az oldalszerkesztője nem kellően figyelmes, a felhasználó sem …
    Tisztelettel: Balázsy Péter

3. papp ulisszesz hozzászólása:

szeretném megköszönni ilonka asszonynak, hogy felhívta figyelmemet a HVG borítójára, azóta bekereteztettem a képet, és kitettem a falra, régóta kerestem azt az alkotást, ami egyben, sallangok nélkül kifejezi országunk jelen állapotát, még egyszer köszönöm,

a butaságnak ezúttal haszna is volt

4. Borsos Katalin hozzászólása:

Másodszor volt szerencsém részt venni rendezvényükön a Parlamentben. Augusztus elején az szoptatás világnapja alkalmából rendezett ünnepségen is szeretnék részt venni. Kérem értesítsenek, miként tehetném meg. Nyugdíjas védőnő vagyok, mindig szívügyem volt az anyatejes táplálás. Magam is sokáig szoptattam 35 éve, amikor még nem volt” divat”. Jó munkát kívánok és várom az értesítést :. Borsos Katalin