Asszonyok a békéért

Az orosz-ukrán háborús konfliktus kirobbanásának 1 éves évfordulóján jól látszik, hogy továbbra is nagy szükség van az összefogásra és a politikai érdekeken felülálló emberbaráti együttműködésekre. A háború megannyi család és kisgyermek mindennapjait teszi elképzelhetetlenül nehézzé, ezért Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke, Bánné Dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés elnöke és Kiss Kata énekesnő 2023. február 24-én meghirdették az „Asszonyok a békéért” elnevezésű kezdeményezésüket annak érdekében, hogy összefogásra buzdítsanak az azonnali béke érdekében, valamint a háború sújtotta területeken élőket segítsék. A békemisszióhoz kapcsolódó adománygyűjtő akció célja a Kárpátalján lévő oktatási intézményekben tanuló magyar és ukrán gyermekek jelenlegi iskolai körülményeinek javítása, és az ehhez szükséges eszközök beszerzésének támogatása.

A békemisszióhoz az Asszonyok a békéért Facebook oldal követésével lehet csatlakozni:

www.facebook.com/asszonyokabekeert

Pénzadományok utalására, befizetésére a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége OTP Banknál vezetett 11704007-22040932-00000000 számú elkülönített bankszámlájára van lehetőség.

Külföldről érkező pénzadományok esetében:

IBAN: HU37 11704007-20208516-00000000, SWIFT KÓD: OTPVHUHB.

Kérjük, hogy amennyiben egyetértenek a kezdeményezésünkkel, támogassák az „Asszonyok a békéért” missziót, és vigyék hírét a Kárpát-medencében, szerte Európában és a nagyvilágban, hogy minél többen fejezhessék ki az azonnali béketárgyalások megkezdése és az azonnali tűzszünet iránti akaratukat!

Szőnyi Kinga    Bánné Dr. Gál Boglárka    Kiss Kata

Kategória: Híreink | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>