A Cum Caritate Christi Egyesület Szeretetiskolája

A vegyes korosztályból álló délutáni csoport 2014 őszén indult el az iskola alaksorában lévő tanteremben, ahol Kelemen Kata tanítónő segítségével tanulnak, és készülnek a gyerekek az iskolai órákra és az ingyenes meleg ebéd mellett szeretetet, lelki támaszt is kapnak. De közösségformáló tevékenységet is betölt az egyesület, hisz olyan kulturális, keresztény, hagyományőrző és szabadidős programok, táborok szervezése is a céljai között szerepel, ahol ezek a gyerekek lelkileg, erkölcsileg és szellemileg is fejlődni tudnak.

Igazi meleg, családias légkör alakult most már ki a lassan két éve működő szeretet csoportban. Mivel egy összeszokott csapatról van szó, könnyen megnyílnak nemcsak egymás előtt, hanem a tanítónő előtt is. De amikor közös ünnepre készülnek, akkor mindenkinek megvan a maga helye, szerepe. Több rendezvényen is túl van már a csapat. Többek között minden évben megrendezik a karácsonyi betlehemest, ahol a szülők mellett számos meghívott vendég is jelen van.

A cikk folytatása ide kattintva olvasható>>

A bejegyzés kategóriája: Cikkek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>