A Nemzetközi AnyaBaba Szülészeti Ellátásért Kezdeményezés 10 lépése

Az optimális AnyaBaba Szülészeti ellátást biztosító szervezet olyan kidolgozott, írásba foglalt irányelvekkel rendelkezik, amelyeket képzéseiben és gyakorlatában megvalósít: 

• 1. Lépés: Minden nőt tisztelettel és méltósággal kezel

• 2. Lépés: Ismeri és általánosan alkalmazza azt a bábai szakmai tudást és azon készségeket, amelyek a várandósság, a szülés, a szoptatás és gyermekágyas időszak normál élettani folyamatait legoptimálisabban támogatják.

• 3. Lépés: Tájékoztatja az anyát a vajúdás és szülés alatti folyamatos támogatás előnyeiről, valamint biztosítja, hogy a szülő nő által választott személyek ebben a támogatásban részesíthessék is őt.

• 4. Lépés: A fájdalom csillapítására és enyhítésére a szülő nőnek nem-gyógyszeres módszereket és kényelmi szolgáltatásokat ajánl, miközben ismerteti vele ezek hasznát a normális szülés megkönnyítésére.

A cikk folytatása ide kattintva olvasható>>

A bejegyzés kategóriája: Cikkek
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>