Az élet: ajándék – rajzpályázat

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége rajzpályázatot hirdet meg 3-14 éves gyermekek számára 3 korcsoportban. A rajzpályázatra két témában küldhető be alkotás: Kisbaba születik és A mi családunk.

KORCSOPORTOK:

 1. Galagonya csoport: 3-6 éves gyermekek (óvodások)
 2. Bóbita csoport:  6-10 éves gyermekek (kisiskolások)
 3. Szivárvány csoport:  10-14 éves gyermekek (nagyiskolások)

TÉMA:

A rajzpályázatra két témában küldhető be alkotás:

 • Kisbaba születik
 • A mi családunk

Egy gyermek egy témában csak egy alkotással pályázhat!

MÉRET:

A beküldendő alkotásokat kérjük A/4-es rajzpapírra vagy kartonra készítsék el a gyermekek. Kizárólag A/4 méretű alkotások kerülnek a zsűri elé.

TECHNIKA:

A technika mindhárom korcsoportban szabadon választható. Filctollal, festékkel, zsírkrétával, színes ceruzával, illetve vegyes technikával is készülhetnek az alkotások.

BEKÜLDÉS:

A pályázatokat a következő címre várjuk: MAÉSZ Rajzpályázat, 1026 Budapest, Gábor Áron utca 47. Kérjük, a borítékra írják rá: „Az élet ajándék rajzpályázat”.

Kérjük, hogy a rajzpapírokat ne ragasszák fel semmire, lezárt borítékban  adják postára. Az alkotások hátuljára ragasztott papíron olvashatóan legyen feltüntetve :

 1. A gyermek teljes neve
 2. Az alkotás címe
 3. Életkora, korcsoport
 4. Lakcím, telefonszám, e-mailcím

POSTÁRA ADÁSI HATÁRIDŐ: 2012. MÁRCIUS 8.  Kérjük, hogy a leveleket simán, NE ajánlva vagy tértivevényesen adják fel.

 • DÍJAZÁS

A legjobb pályamunkák készítői díjazásban részesülnek. Korcsoportonként a három legjobb alkotás részesül díjazásban, valamint egy-egy ALKOTÓI  KÜLÖNDÍJ  is megítélésre kerül. A pályázat lezárását követően 10 napon belül a nyertes pályázók megadott elérhetőségeiken kapnak értesítést.

EREDMÉNYHIRDETÉS ÉS DÍJÁTADÓ:

A díjátadó és a díjnyertes alkotásokból készült kiállítás megnyitója 2013. március 21-én lesz, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége székházában (1011 Budapest, Jégverem utca 7.). Vidéki nyerteseinknek, akik nem tudnak részt venni a díjátadón, postán küldjük el a díjakat.

Pályázati szabályzat:

 • Nem pályázhatnak a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és a díjakat felajánló cégek alkalmazottai, együttműködő munkatársai, valamint fentiek közvetlen családtagjai. A pályázatra elküldött alkotásokért a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége a pályázók részére díjat nem fizet.
 • A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége a beérkezett alkotásokat a www.asszonyszovetseg.hu , valamint a www.azeletajandek.hu honlapokon a pályázó nevével együtt közzé tegye.
 • A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött alkotásokat  a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége térítésmentesen kiállíthassa, felhasználja az „Az élet: ajándék” projekthez kapcsolódó kiadványaiban.
A bejegyzés kategóriája: Híreink
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>