(Élet)Bölcsesség menedzsment tréning február 28-án

Az életút felén túl, mindannyian “kincsek” tulajdonosai vagyunk, ezeket kell tudatosan számba vennünk, hogy gondoskodhassunk hasznosításukról.

Életismereti-, kapcsolati- és szeretet- ”tőkénk” akkor kamatoztatható legjobban, ha ismerve és elfogadva időskorunkból adódó korlátainkat, képesek vagyunk a mindennapok gondjain túl látni, “kilátni”.

A felkészítő tréning során közösen vesszük száma életkori sajátosságainkat, értékeinket és lehetőségeinket egy szép kiteljesedéshez vezető út állomásait.

A beszélgetések célja a “tudatosítás”, önmagunk reális értékeléséhez, összetartásához, és a környezetünkhöz tartozás új útjainak keresése.

Megvizsgáljuk, hogyan tudjuk előnnyé változtatni a fizikai elgyengülésünkből adódó hátrányokat, sok humorral viselni önmagunkat és a ránk bízottakat, felmutatva az életismereteinkből adódó bölcsesség, türelem és az időtálló dolgok tiszteletét.

A tréninget tartja: Bobok Beáta, nyugalmazott egyetemi oktató

A tréning időpontja: 2013. február 28., csütörtök, 10.00-16.00-ig. Ebédszünet 12.00- 12.45-ig óráig, szendvicsebédet biztosítunk a résztvevők számára.

A tréning díja: 1.000 Ft, amelyet a helyszínen lehet befizetni.

A tanfolyam helyszíne: a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének székháza, 1011 Budapest, Hunyadi u. 9, bejárat: Jégverem u. 7. (a Fő u. irányából).

Bővebb információ: asszonyszovetseg@gmail.com

A tréningre az alábbi űrlapon regisztrálhat:

E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszám:*
Levelezési cím:*
A bejegyzés kategóriája: Tanfolyamok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>