Magyar keresztény családok jövője az Európai Unióban

Az alapításának 21. évfordulóját ünneplő Magyar Asszonyok Érdekszövetsége tisztelettel meghívja Önöket a Magyar Családokért Díj 2021. átadó ünnepségére.

 Időpont: 2021. június 14., hétfő, 18:00 óra

Helyszín: gazdagréti Szent Angyalok templom (1112 Budapest, Gazdagréti út 14.)

17:00 órától szentmisét celebrál főtisztelendő Dr. Szederkényi Károly c. prépost, esperes, a gazdagréti Szent Angyalok Plébánia plébánosa, mely szentmisét a koronavírus-járványban elhunytakért és hozzátartozóikért ajánlanak fel a szervezők.

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége által 2016-ban alapított Magyar Családokért Díj minden évben olyan személynek, vagy közösségnek adományozható, aki/amely tudományos, közéleti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a magyar családok érdekében fejti ki tevékenységét. A díj egy plakettből és oklevélből áll. Az előbbi Józsa Judit kerámiaszobrász, az utóbbi Szalai Katalin kódexíró alkotása.

A díjat és az elismeréseket átadja: Varga Judit igazságügyi miniszter asszony.

 A díjátadó műsorvezetői: Bagi Iván Karinthy-gyűrűs humorista és Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke.

 A díjátadón közreműködik: Szvorák Katalin Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas népdalénekes, előadóművész.

 

Kategória: Híreink | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>