Mária evangéliuma c. rockopera oratórikus előadása

A bácsalmási A&É Tender Bt., a szegedi Korábban Érkeztem Alapítvány, a bácsalmási Kulturális Híd a Térségek Között Alapítvány, a budapesti Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és a kecskeméti Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tisztelettel meghívják Önöket Tolcsvay László – Müller Péter – Müller Péter Sziámi: Mária evangéliuma c. rockopera oratórikus előadásra.

Időpont: 2022. szeptember 19., hétfő, 20:00 óra

Helyszín: Szegedi Dóm (6720 Szeged, Dóm tér 15.)

Közreműködnek:

Mária - Sáfár Mónika Jásza Mari-díjas, érdemes művész
Jézus - Homonnay Zsolt Jászai Mari-díjas színművész
János - Földes Tamás Kaszás Attila-díjas színművész
József - Kőrösi András operaénekes
Heródes - Deák Balázs énekes
Pannonia Sacra vegyeskar Silló Katalin vezetésével

A koncert alatt a szervezők adományt gyűjtenek az embermentő ruha- és jelmeztervező, filmrendező, néprajzkutató Zsindelyné Tüdős Klára első köztéri szobrának elkészítésére, aki az Országos Református Nőszövetség első elnökének megalapította a szövetség lapját, a Magyar Asszonyt. A tervek szerint, a szobor felállítására 2025. július 20-án, Zsindelyné Tüdős Klára születésének 130. évfordulóján kerül sor.

A program a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Miniszterelnökség, a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg.

A rendezvény ingyenes, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Kategória: Rendezvényeink | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>