Nyilatkozat a március 7-i események kapcsán

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége támogatja a 2012. január 1-én hatályba lépett Alaptörvényt, valamint az Alaptörvényben és annak elfogadásra váró módosításában foglalt rendelkezéseket a család és a házasság védelméről. Támogatjuk azt az alapelvet, mely szerint a családi kapcsolat alapja a házasság, valamint a szülő-gyermek viszony.

Elengedhetetlennek tartjuk a házasság, a család értékének megerősítését, mivel a családok jelentik nemzetünk alapját, fennmaradásunk fő biztosítékát.

Meggyőződésünk, hogy minden állampolgárnak joga van a véleménynyilvánításhoz békés úton, törvényes keretek között. Nem tartjuk elfogadhatónak az erőszakos véleménynyilvánítást, nyomásgyakorlást, elítéljük az agresszió minden formáját.

Budapest, 2013. március 9.

Kategória: Sajtóközlemények | A közvetlen link.

Nyilatkozat a március 7-i események kapcsán bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. molnár beatrix hozzászólása:

    nem hiszek abban,hogy kell házasság ahhoz,hogy boldog,kiegyensúlyozott család legyen,és a gyerek abban nőjön fel.Felesleges formula a papir,mely két ember életét összeköti.Mindenki saját maga dönti el, a hitét,ebbe ne szóljon bele senki.

    Agresszió?Rengeteg agresszitivást lehet látni a tv-ben,sajnos uszitó,gyülőlet beszéd is elhangzik elég sokszor.Talán ha ezen változtatnának,akkor nem lenne ennyi agressziv gyerek,kikre a szülők nem tudnak vigyázni,mert dolgoznak 12 órákat,és betörés sem lenne,mivel lenne elég ennivalója mindenkinek.
    Nem hiszek a március 7-i nyilatkozatban.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>